Ga naar de inhoud

Menzis verlaagt premie zorgverzekering 2014

Zorgverzekeraar Menzis verlaagt de premie voor de zorgverzekering 2014. De premie voor een basisverzekering in 2014 gaat bij Menzis met 10,50 per maand omlaag van 106,00 euro naar 95,50 per maand. Ook komt Menzis met een budget basisverzekering

Menzis heeft net als alle andere zorgverzeraars de premies voor de basisverzekering in 2014 verlaagd.

Premie zorgverzekering Menzis 95,50 euro per maand

De premie voor de basisverzekering wordt in 2014 95,50 euro per maand oftewel 1146 euro per jaar. Dit is de premie oor de naturapolis ZorgVerzorgd. De restitutiepolis ZorgZó kost 99,50 per maand oftewel 1194 euro per jaar. De premies van de populairste aanvullende verzekeringen blijven gelijk of stijgen licht. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de zorgverzekering van Menzis. Vergelijk de premies van zorgverzekeringen en vraag vrijblijvend offertes aan.

Daling premie zorgverzekering Menzis

De daling van de premie is mogelijk geworden doordat Menzis zorg goedkoper heeft kunnen inkopen en dat ook in 2014 denkt te kunnen doen. Dat geldt ook voor de andere zorgverzekeraars.

Nieuwe basisverzekering Menzis: BudgetBewust

Tegelijk met de bekendmaking van de zorgpremie 2014 introduceerde Menzis ook een nieuwe zorgverzekering: BudgetBewust. Bij die basisverzekering heb je slechts keuze uit een beperkt aantal zorgaanbieders. Het kan dus zijn dat je niet bij een zorgaanbieder bij jou in de buurt terecht kunt. Dat geldt onder meer voor specialistische behandelingen en fysiotherapie. Ook voor farmacie, gehoorapparaten en stomazorg heeft Menzis maar een beperkt aantal leveranciers. Voor de meeste ziekenhuisbehandelingen, de huisarts en de tandarts kun je wel overal terecht. Tegenover die beperkte keuze aan zorgverleners staat een lagere premie. De premie voor de BudgetBewustpolis van Menzis bedraagt 86,50 euro per maand bij een wettelijk verplicht eigen risico van 360 euro. Kies je voor een maximaal extra eigen risico van € 500 dan is de premie € 66,50 per maand.

Bekijk ons overzicht van premies ziektekostenverzekeringen.

5/5 - (1 stemmen)