Alleverzekeringenopeenrij.nl hanteert onderstaand privacybeleid voor haar website.

Algemeen

Alleverzekeringenopeenrij.nl is een journalistiek informatief platform over verzekeringen en hypotheekgerelateerde zaken. Wij zijn geen verzekeringsadviseur en verstrekken dus geen verzekeringsadvies.

Wie zijn we?

Deze site is eigendom van Nico van Dijk Media. Nico van Dijk Media is opgericht door Nico van Dijk, freelance journalist, KvK-nr: 30281985 0000 KvK Midden-Nederland.

Ons website-adres is: https://alleverzekeringenopeenrij.nl. Deze site draait op de meest recente versie van WordPress. Standaard verzamelt WordPress geen persoonlijke data over bezoekers. We hebben WordPress uitgebreid met een aantal plugins (‘hulpprogramma’s’) die extra functionaliteiten bieden zoals een contactformulier en beveiligingsplugins. Ook die plugins voldoen aan de GDPR-regels. We gebruiken ook plugins die het delen van content op social media sites zoals Facebook mogelijk maken. Die social media sites hebben hun eigen privacybeleid en privacy instellingen waar wij geen invloed op hebben.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Alleverzekeringenopeenrij.nl gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Wij registreren niet wie je bent en vragen niet om persoonlijke gegevens, anders dan die op het contactformulier vermeld staan. Alleverzekeringenopeenrij.nl gebruikt gegevens over bezoekers van zijn websites nimmer om aanbiedingen van producten of diensten toe te sturen. Alleverzekeringenopeenrij.nl stelt gegevens over bezoekers van de website niet aan derden ter beschikking, noch gratis, noch tegen betaling. Alleverzekeringenopeenrij.nl stelt uitsluitend gegevens ter beschikking wanneer dit door de autoriteiten wordt verplicht.

Alleverzekeringenopeenrij.nl houdt alleen technische kenmerken van haar bezoekers bij, maar nooit op individuele basis. We kijken bijvoorbeeld welke pagina’s bezocht worden, maar nooit door welke bezoekers dat gebeurt. Ons statistiekenprogramma Google Analytics houdt wel een aantal technische kenmerken van onze bezoekers bij. Het gaat dan om kliks, vertoning, zoekopdracht ip-nummer, tijdstip, HTTP-referer-url (inclusief soms je zoektermen bij een zoekmachine), user-agent string, browsertype, beeldschermgrootte en dergelijke. Maar het gaat daarbij om het totale bezoekersgedrag en we kunnen die gegevens niet tot jouw persoon herleiden.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten en vergelijkingstools.  Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website. Alleverzekeringenopeenrij.nl heeft geen toegang tot deze data. Welke soorten cookies er zijn, kun je aan het einde van deze pagina lezen.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google heeft haar eigen privacybeleid en is de verwerker van de persoonlijke gegevens die in de service worden verwerkt. Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

We hebben de Google-Analytics-cookies ingesteld conform de eisen van de Autoriteit Persoonsgegevens. We hebben:
– een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
– het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd;
– ‘gegevens delen met Google’ uitgezet;
– en maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in je browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Google heeft haar eigen privacybeleid.

Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Doordat Google de Safe Harbor Agreement heeft ondertekend, heeft het bedrijf aangegeven de Europese privacyregels te respecteren. Google heeft haar databeheer aangepast aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie zoals die geldt vanaf 25 mei 2018.

Als je Alleverzekeringenopeenrij.nl bezoekt, worden de technische kenmerken van de door jou opgevraagde pagina’s en zoekopdrachten in zogenaamde logfiles in Analytics bijgehouden. Deze gegevens worden uitsluitend ten behoeve van statistische analyses gedurende enkele maanden bewaard. Omdat we het laatste octet van je ip-adres gemaskeerd hebben, kunnen we niet zien welk ip-nummer je computer op dat moment gebruikt en wij kunnen je surfgedrag nooit tot jouw persoon herleiden.

Contactformulier

Voor het contactformulier maken we gebruik van de plugin WPForms. Deze plugin maakt geen gebruik van gebruikerscookies en verzamelt geen gebruikersgegevens. De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. Wij gebruiken je emailadres uitsluitend om contact met je op te kunnen nemen. Je mailadres wordt verwijderd zodra we het niet meer nodig hebben. Je bent niet verplicht je naam in te vullen, maar het communiceert wel makkelijker als je dat wel doet.

De vragen en opmerkingen die je via het contactformulier en/of per mail aan ons doorgeeft, worden uitsluitend bewaard om de dienstverlening op deze website te verbeteren. Indien je er bezwaar tegen heeft dat wij je mail opslaan in een archief, kun je dit via het contactformulier en/of je mail kenbaar maken.

Nieuwsbrief

Voor onze nieuwsbrief maken we gebruik van de plugin Mailpoet. Lees de privacyverklaring van Mailpoet.

Met wie we jouw data delen

WordPress deelt standaard geen enkele persoonlijke data met wie dan ook en wij doen dat ook niet, tenzij we daar door de autoriteiten toe verplicht worden.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Als je reactie verwijderd wordt, dan worden je data direct vernietigd.

Welke rechten je hebt over je data

Als je reacties hebt achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit heet dataportabiliteit. Het werkt heel simpel. Stuur ons een verzoek via het contactformulier. We sturen je dan een link naar het opgegeven mailadres, zodat we zeker weten dat dit verzoek daadwerkelijk van jou afkomstig is. Zodra we je verzoek gevalideerd hebben, ontvang je een email met daarin een link om je data in de vorm van een zip-bestand te downloaden. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

Heb je vragen over deze site of andere zaken? Maak dan gebruik van het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe we jouw data beveiligen & datalek procedures

Deze site maakt gebruik van het https-protocol. Dat betekent dat alle data van onze server naar jouw browser verzonden worden via encryptie en dus niet door buitenstaanders te lezen zijn. De website zelf is beveiligd middels wachtwoorden, een firewal en inlogalerts, waardoor onbevoegden geen toegang tot het contentmanagement systeem kunnen krijgen. Deze beveiligingssystemen worden 24/7 gemonitord en continue bijgewerkt. Bij een eventuele hack van het systeem krijgen we daar direct een melding over.

Advertenties op Alleverzekeringenopeenrij.nl

Alleverzekeringenopeenrij.nl bevat advertenties en links naar sites van derden. Wij maken gebruik van een aantal advertentienetwerken die elk hun eigen privacybeleid hanteren. Deze netwerken kunnen ten behoeve van een financiële administratie gedurende enkele maanden de technische kenmerken van deze kliks bewaren. Wij kunnen echter niet zien door welke persoon of vanaf welke computer deze kliks gedaan zijn. Alleverzekeringenopeenrij.nl participeert in de volgende advertentienetwerken, die eigen registraties voeren en die een eigen privacybeleid hebben. Klik op de links om het privacybeleid van de betreffende partner te lezen: Daisycon, Awin, Komparu en Tradetracker.

Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.
Om deze dienst uit te kunnen voeren maken onze partners gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Daisycon dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Daisycon verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Daisycon. Wij hebben met Daisycon een verwerkersovereenkomst afgesloten. Wij hebben geen invloed op de resultaten en ingevulde informatie via de Komparu vergelijker(s).

Bij het vertonen van advertenties en van zogenaamde ‘webbeacons’ kunnen deze partijen zogenaamde ‘cookies’ plaatsen in en lezen van uw webbrowser. Een webbeacon is een kleine onzichtbare afbeelding die in een webpagina is geïntegreerd om een opvraging van die pagina te kunnen registreren. Een cookie is een klein bestand met onpersoonlijke gegevens, dat wordt gebruikt om verschillende opvragingen van uw browser met elkaar in verband te brengen. Een cookie kan door de advertentienetwerken bijvoorbeeld worden gebruikt om uw voorkeuren of gebruikersinstellingen op te slaan, om ingelogd te blijven op een interactief deel van een website, of om advertenties af te stemmen op de interesses en voorkeuren op basis van uw bezoek aan websites van Hypotheekgids.net en andere websites op internet. Hypotheekgids.net plaatst zelf geen cookies of webbeacons.

De meeste browsers accepteren standaard cookies. Je kunt cookies weigeren door de instelling van je browser aan te passen.

Klachten

Vragen of klachten kun je indienen via het contactformulier op deze site. We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Wat is een cookie?

Een cookie is een eenvoudig tekstbestand dat door uw browser (bijv. Explorer, Chrome, Firefox of Safari) wordt opgeslagen op je computer wanneer u een website bezoekt. Een cookie bevat de informatie die de website bij een volgend bezoek graag wil weten. Bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen voor de volumeknop, informatie over een advertentie of adverteerder, of een unieke ID-code. Alleen de website die een cookie plaatst, kan de informatie van dat cookie uitlezen. Meer informatie over de verschillende type cookies lees je onder.

1.1 Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het gebruik van de website waarop je je bevindt, bijvoorbeeld om te herkennen dat je dezelfde gebruiker bent die de vorige pagina op de site heeft bezocht, of om je voorkeuren te onthouden.

1.2 Performance cookies

Performance cookies worden gebruikt om te meten of een advertentie die je hebt gezien en waar je op hebt geklikt, leidt tot bijvoorbeeld een bestelling of een inschrijving. Websites worden hiervoor vergoed. Zo kunnen websites inkomsten genereren en je bezoek naar de website gratis houden. Deze vorm van cookies slaat geen persoonlijke informatie op en wordt niet herleid naar personen.

1.3 Analytische cookies

Voor het continu verbeteren van de website worden analytische cookies gebruikt. Hiermee worden bezoekersstatistieken bijgehouden. Dit is informatie over bijvoorbeeld hoeveel bezoekers de website bezoeken, welke pagina’s bezoekers bekijken, waar ze vandaan komen en waar ze op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken. Deze informatie wordt niet herleid naar een individuele bezoeker.

1.4 Profilering cookies

Dit zijn cookies die ervoor zorgen dat de getoonde advertenties beter aansluiten bij je interesse. Advertentiebedrijven meten het succes van campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren (bijv. heeft je de advertentie al eerder gezien) door cookies uit te lezen. Een advertentiebedrijf kan de gegevens van de banners op meerdere websites combineren om een beter bezoekersprofiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en op deze wijze een beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Met deze informatie kunnen websites je relevantere advertenties tonen. Het kan gebeuren dat je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites advertenties ziet met de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. Profilering cookies worden daarnaast ook gebruikt door Youtube, Facebook, Twitter en Flickr, bijvoorbeeld als je op de “Vind ik leuk” knop klikt.

1.5 Alternatieve meettechnieken

Naast cookies gebruiken sommige websites nog andere technieken die dezelfde doelen hebben als bepaalde cookies. Een voorbeeld is IP-fingerprint-tracking. Dit is een alternatief voor bijvoorbeeld performance cookies. Ook hiermee kan een website controleren of een bezoeker via een bepaalde website naar een webshop is gegaan. Computers maken gebruik van een IP-adres, een “digitaal postadres” om de servers van het internet te vertellen welke computer een bepaalde webpagina wil zien. Daarbij wordt ook enige informatie over de browser meegestuurd, zodat de webpagina op de juiste manier vertoond wordt. De combinatie van deze gegevens kan worden gebruikt om met enige zekerheid te zeggen dat de bezoeker van een gratis website later een product koopt op een website. Met deze informatie kan de gratis website dan weer een vergoeding krijgen.

1.6: Affiliate cookie

Wordt gebruikt door advertentienetwerken.

Lees ook onze disclaimer.

Privacybeleid
1 (20%) 3 votes