Zorgverzekering Anderzorg in 2018: goedkope zorgverzekering bij hoogste eigen risico

zorgverzekering van anderzorgDe zorgverzekering van Anderzorg is al jaren een van de goedkoopste zorgverzekeringen. In 2018 is Anderzorg de op een na goedkoopste zorgverzekering, als je tenminste het hoogste eigen risico neemt. 
Anderzorg werkt bij de inkoop van zorgdiensten samen met Menzis. Daardoor hoeft Anderzorg zelf geen zorginkopers in dienst te nemen en dat scheelt in de kosten, aldus de zorgverzekeraar zelf. Klanten van Anderzorg die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een nieuwe huisarts, kunnen bellen met een zorgadviseur van Menzis. Door die gezamenlijke inkoop van zorg kunnen klanten van Anderzorg terecht bij 35.000 zorgverleners in heel Nederland.

Zorgverzekering van Anderzorg: naturapolis met gecontracteerde zorg

De zorgverzekering van Anderzorg is een zogeheten naturapolis met gecontracteerde zorg. Dat betekent dat je eigenlijk naar zorgverleners gaat met wie Anderzorg een contract heeft, maar dat is met vrijwel alle zorgaanbieders in Nederland het geval. Je hoeft dan ook vrijwel nooit een rekening voor te schieten. Op de site van Anderzorg staat een Zorgvinder waarmee je zelf kunt kijken met welke zorgverleners Anderzorg een contract heeft. Ga je naar een zorgverlener met wie Anderzorg geen contract heeft, dan moet je de rekening zelf voorschieten en je krijgt waarschijnlijk niet alles vergoed. Bereken de premie van de Anderzorg zorgverzekering en bekijk het overzicht van vergoedingen.

Wat is de premie van de zorgverzekering van Anderzorg in 2018?

De premie van de Anderzorg basisverzekering is 102 euro per maand in 2018. Dat is evenveel als in 2017. Menzis heeft haar zorgpremies niet verhoogd en dus hoeft Anderzorg dat ook niet te doen. Je hebt dan alleen te maken met het wettelijk verplichte eigen risico van 385 euro. Maar voor 107,95 kun je bij Ohra een zorgverzekering met volledige vrije zorgkeuze afsluiten. Denk dus even goed na wat voor jou belangrijker: een lagere premie of vrije artsenkeuze.

Kies je voor het hoogste eigen risico van 885 euro (385 euro verplicht eigen risico plus 500 euro vrijwillig eigen risico) dan daalt de Anderzorg-premie naar 78 euro per maand. Anderzorg claimt daarmee al voor het zevende jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekering te bieden bij het hoogste eigen risico. De zorgverzekering van Ditzo is bij datzelfde hoogste eigen risico iets duurder: 87,95 euro per maand in 2018. De Gewoon Zekur-zorgverzekering van Zekur is bij het hoogste eigen risico per maand 1 euro goedkoper dan die van Anderzorg, maar beperkt je keuze in zorgverleners. Bekijk het overzicht van zorgpremies 2017. Vergelijk zorgverzekeringen om te zien wat andere zorgverzekeraars aan premie rekenen.

Bij Anderzorg kun je in 2018 je eigen risico gespreid betalen. Als je de premie per kwartaal, half jaar of per jaar ineens betaalt, krijg je korting op de premie.

Aanvullende verzekeringen bij Anderzorg: combinaties met tandartsverzekeringen

Bij Anderzorg heeft u in 2018 de keuze uit diverse aanvullende verzekeringen. Je kunt kiezen uit een aanvullende verzekering, een tandartsverzekering of een combinatie van die twee. Wil je maatwerk in je aanvullende zorgverzekering? Dan kun je bij Anderzorg zelf een aanvullende verzekering samenstellen met fysiotherapie voor 6 of 9 behandelingen, een tandartsverzekering en werelddekking voor spoedeisende tandheelkundige zorg in het buitenland. Een vergoeding voor brillen en lenzen, sportmedisch advies, alternatieve geneeswijzen, voetzorg, voorbehoedsmiddelen vanaf 21 jaar en dieetadvies wordt alleen gedekt door de Extra Aanvullend-polis. Check dus even de site voor de aanvullende zorgverzekeringen van Anderzorg.

De tandartsverzekering van Anderzorg in 2018

Wilt u alleen een tandartsverzekering afsluiten, dan heeft Anderzorg nog maar één tandartsverzekering van 18,50 euro per maand. Consulten bij de tandarts worden volledig vergoed en van veelvoorkomende behandelingen wordt 80 procent vergoed tot een maximum van 500 euro. Orthodontie vanaf 18 jaar wordt voor de gehele verzorgingsduur tot tot 500 euro vergoed, maar daarvoor geldt wel een wachttijd van een jaar. Hier heb je dus alleen iets aan als je dit jaar al een tandartsverzekering van Anderzorg had. Bekijk de vergoedingen van tandartsverzekeringen van Anderzorg. Premies op de site van Anderzorg zijn leidend.

Bekijk het vergoedingenoverzicht van de zorgverzekeringen van Anderzorg in 2018. Raadpleeg de polisvoorwaarden voordat je een Anderzorg zorgverzekering afsluit.
Je kunt hieronder de zorgverzekering van Anderzorg vergelijken met andere zorgverzekeringen en direct afsluiten.

Zorgverzekering Anderzorg in 2018: goedkope zorgverzekering bij hoogste eigen risico
4.7 (93.33%) 3 votes

Deel dit met je vrienden!

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.