Zorgverzekeringen 2017 vergelijken

Zorgverzekeringen 2017 vergelijken is heel eenvoudig. Als u zorgverzekeringen vergelijken wilt, vult u op deze pagina de gevraagde gegevens in en u klikt onderaan op de knop ‘Bereken premies’.

U kunt zorgverzekeringen vergelijken op premie, op vrije artsenkeuze, maar ook op aanvullende zorgverzekeringen, tandartsverzekeringen en op klantwaardering.

U krijgt dan direct in hetzelfde scherm een overzicht van premies van zorgverzekeringen in 2017. De goedkoopste zorgverzekering in 2017 staat bovenaan. Bij elke zorgverzekering staat uitgelegd of het om een naturapolis of een restitutiepolis of een combinatiepolis gaat. Door een aantal polissen aan te vinken, kunt u deze zorgverzekeringen vergelijken. Ook kunt u direct een gratis offerte voor een zorgverzekering opvragen. U kunt deze offerte dan op uw gemak de premies en voorwaarden voor ziektekostenverzekeringen vergelijken, een berekening van uw zorgpremie 2017 maken en uw nieuwe zorgverzekering 2017 online afsluiten.

Aanvullende zorgverzekeringen vergelijken is lastige dan basisverzekeringen vergelijken, omdat de premie soms afhangt van uw leeftijd. Bovendien verschillen de pakketten van aanvullende zorgverzekeringen. Vraag dus polisvoorwaarden op en vergelijk wat wel en niet vergoed wordt.

De dekking van de basisverzekering en de hoogte van het eigen risico wordt elk jaar door de overheid bepaald. Zorgverzekeraars bepalen zelf hoeveel premie ze daar voor rekenen. Daarom zijn basisverzekeringen wel met elkaar te vergelijken. Vergelijk ook premies van autoverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en reisverzekeringen.

Zorgverzekeringen 2017 vergelijken
5 (100%) 1 vote

Deel dit met je vrienden!

Reageer op dit bericht