Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken

Door rechtsbijstandverzekeringen te vergelijken kunt u veel geld besparen, want de premies voor rechtsbijstandverzekeringen verschillen enorm. U kunt gratis en onafhankelijk rechtsbijstandverzekeringen vergelijken via onderstaande module.

Het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen is heel eenvoudig: vul uw gegevens in en de module vergelijkt rechtsbijstandverzekeringen. U ziet meteen wat voor u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering is.

Wat wilt u verzekeren met een rechtsbijstandverzekering?

Bedenk voor uzelf goed wat u met uw rechtsbijstandverzekering wilt verzekeren. Soms heeft u via bijvoorbeeld de autoverzekering al rechtsbijstand voor verkeerszaken en hoeft u dat dus niet via een aparte rechtsbijstandverzekering bij te verzekeren. Soms is het mogelijk rechtsbijstand via uw reisverzekering te krijgen. Maar dan moet het ongeval wel hebben plaatsgevonden tijdens een reis. Twijfelt u of u een rechtsbijstandverzekering moet afsluiten, omdat u wellicht in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp? Check dan de inkomensnormen op de site van de Raad voor Rechtsbijstand.

Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken op premie en voorwaarden

Bij het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen is niet alleen de premie belangrijk. Let ook goed op de voorwaarden en de dekking. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een eigen bijdrage? Vraag daarom online offertes voor rechtsbijstandverzekeringen aan, bijvoorbeeld bij Aegon, OhraNationale NederlandenKlaverbladInsharedCentraal Beheer, Univé, Ditzo en Hema. U kunt dan op het moment dat het u uitkomt de offertes van rechtsbijstandverzekeringen vergelijken en de voor u beste rechtsbijstandverzekering online afsluiten. Want misschien is de beste rechtsbijstandverzekering uit de tests niet per se de beste verzekering voor rechtsbijstand in uw situatie.

In deze vergelijking van rechtsbijstandverzekeringen is prepaid rechtsbijstand niet opgenomen. Dat is strikt genomen geen verzekering, want u betaalt eenmalig een vast bedrag voor een dienst die u op dat moment nodig heeft. Bovendien zijn er maar weinig aanbieders van rechtshulp on demand. Een vergelijking is daardoor lastig te maken. Hieronder kunt u dus alleen gewone rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Vraag altijd eerst de polisvoorwaarden op en lees die door, voordat u een rechtsbijstandverzekering gaat afsluiten. Een lage premie is niet zaligmakend. Gunstige voorwaarden en een ruime dekking zijn ook belangrijk.

Vergelijk ook premies van autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen, reisverzekeringen en ziektekostenverzekeringen.

Deel dit met je vrienden!