Ga naar de inhoud

Reisverzekeringen vergelijken

Reisverzekeringen vergelijken? Let er bij het vergelijken van reisverzekeringen op of het gaat om een tijdelijke reisverzekering, ook wel kortlopende reisverzekering genoemd, of een doorlopende reisverzekering.

Deze vergelijkingsmodule wordt aangeboden door TLG Media B.V. onder AFM-nummer 12044269. De inhoud van deze module staat los van de rest van deze website.

Deze vergelijkingsmodule wordt aangeboden door TLG Media B.V. onder AFM-nummer 12044269. De inhoud van deze module staat los van de rest van deze website.

Bij veel reisverzekeringen kunt u zelf bepalen wat u wel of niet meeverzekert. Gaat u op wintersport, duiken of een gevaarlijke sport doen? Neem dan in de vergelijking van uw reisverzekering een wintersportdekking, onderwaterdekking, of dekking voor gevaarlijke sporten mee.

Ook moet u zich bij het vergelijken van reisverzekeringen even afvragen of u medische kosten of de auto wilt meeverzekeren Vaak bent u daar namelijk al via uw zorgverzekering of autoverzekering voor verzekerd.

Maar vaak is de dekking van uw zorgverzekering voor ongelukken op vakantie te mager. In Oostenrijk of in Turkije kom je bij een ongeluk tijdens je vakantie al snel in een dure privé-kliniek terecht. Maar je Nederlandse zorgverzekering vergoedt alleen het lagere tarief van Nederlandse zorg vergoedt. De belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten is dus niet de bagagedekking, maar de dekking voor medische kosten in het buitenland.

Reisverzekeringen vergelijken op voorwaarden en premies

Als u gratis offertes voor reisverzekeringen opvraagt, kunt u deze heel makkelijk vergelijken en een berekening maken welke reisverzekering voor u het goedkoopst is. Vergelijk reisverzekeringen niet alleen op prijs, maar ook op polisvoorwaarden dus vraag gratis offertes op! Lees ook: de beste verzekering voor onder meer reizen, rechtsbijstand, inboedel, opstal en aansprakelijkheid.

Vergelijk ook premies van autoverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en ziektekostenverzekeringen.

Lees ook

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy
1.5/5 - (8 stemmen)