Reaal overlijdensrisicoverzekering voor starters en senioren

Verzekeraar Reaal komt met twee nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen (ORV). Naast de bestaande overlijdensrisicoverzekering, de Reaal ORV Plus, komt Reaal met de ORV Start voor starters. En voor senioren tussen 66 en 80 jaar biedt komt de verzekeraar met de Reaal Overlijdensrisicoverzekering Senior aan.

Met de overlijdensrisicoverzekering van Reaal ben je in elke levensfase verzekerd tegen de financiële gevolgen van een overlijden © Reaal
Met de overlijdensrisicoverzekering van Reaal ben je in elke levensfase verzekerd tegen de financiële gevolgen van een overlijden © Reaal

Met deze drie overlijdensrisicoverzekeringen denkt Reaal een overlijdensrisicoverzekering voor elke levensfase aan te kunnen bieden. Bekijk hier alvast meer informatie of bereken je premie.

Overlijdensrisicoverzekering voor starters

De Reaal Overlijdensrisicoverzekering Start is basis ORV die zich kenmerkt door een erg lage premie. ORV Start is specifiek ontwikkeld voor mensen die een eerste huis gaan kopen of een eigen onderneming willen starten. Maar ook voor mensen die een eenvoudige ORV zoeken is ORV Start interessant.

ORV Start is snel online af te sluiten tegen een voordelig tarief. Voorwaarde voor de ORV Start is dat er geen aanvullende medische beoordeling nodig is. Bij deze overlijdensrisicoverzekering bepaal je eenmalig het bedrag dat je wilt verzekeren (tot € 500.000) en de periode dat je verzekerd wilt zijn. Beide staan vast tot het einde van de looptijd of tot eerdere stopzetting. Bekijk premies en voorwaarden van de Reaal Overlijdensrisicoverzekering voor Starters.

Reaal Overlijdensrisicoverzekering Plus

De Reaal ORV Plus biedt meer maatwerk. Deze polis is doorlopend aan te passen aan de toekomstige eisen en wensen. Opvallende kenmerken van ORV Plus zijn volgens Reaal ‘de scherpe premie en de ruime acceptatie’. Door de flexibiliteit is de ORV Plus interessant voor huizenkopers, maar ook voor mensen met een huurwoning, die nabestaanden willen verzekeren van een financiële buffer bij overlijden.

Overlijdensrisicoverzekering voor senioren

Als een van de weinige verzekeraars biedt Reaal een overlijdensrisicoverzekering voor mensen tussen de 66 en 80 jaar aan. Met ORV Senior is het mogelijk om nabestaanden financieel tegemoet te komen. Zo kan de eenmalige uitkering van ORV Senior gebruikt worden om de kosten van een aflossingsvrije hypotheek op te vangen, of om de erfbelasting bij een erfenis af te dekken. Ook kan ORV Senior gebruikt worden om een eventueel pensioentekort op te vangen na het overlijden van de partner. ORV Senior kent een aantrekkelijke premie is flexibel en opzegbaar. Met de ORV Senior is het mogelijk om tot € 100.000 te verzekeren tot de verzekerde 80 jaar wordt.

Vergelijk de overlijdensrisicoverzekeringen van Reaal met die van Dela en de nieuwe overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer.

Lees ook:

Deel dit met je vrienden!

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.