Vijf procent korting op de VGZ zorgverzekering via United Consumers

Net als in voorgaande jaren biedt UnitedConsumers ook in 2020 weer een actie met de zorgverzekeringen van VGZ. Ontvang 5 procent korting op de basisverzekering van VGZ en 15 procent op de aanvullende zorgverzekering

UnitedConsumers is sinds 2006 actief en is met, naar eigen zeggen, een kwart miljoen verzekerden één van de grootste zorgcollectieven in Nederland. De site geeft al veertien jaar lang korting op de zorgverzekeringen van VGZ. Dat kan door groot in te kopen bij VGZ en de administratie efficiënt te laten verlopen. Alleen mogen zorgverzekeraars in 2020 nog maar vijf in plaats van tien procent korting geven aan zorgcollectieven. Vandaar dat de korting die UnitedConsumers geeft op de zorgverzekering van VGZ ook maar 5 procent is. Daar staat tegenover dat je ook nog eens 15 procent korting krijgt op een aanvullende zorgverzekering.

Korting op de naturapolis van VGZ

Daardoor kun je in 2020 via UnitedConsumers bij VGZ de Ruime Keuze-naturaverzekering afsluiten voor € 113,95 per maand. Met die verzekering krijg je je zorgkosten vanuit de basisverzekering volledig vergoed als je naar een zorgverlener gaat met wie VGZ een contract heeft. Ga je naar een zorgverlener zonder VGZ-contract, dan krijg je 80 procent van de rekening vergoed. Diezelfde polis kost bij VGZ in 2020 € 119,95 per maand bij een wettelijk verplicht eigen risico van 385 euro per jaar. Iedereen, jong, oud, ziek of gezond, kan deze zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers.

Korting op de restitutieverzekering van VGZ

vijf procent korting op de zorgverzekering van VGZ

Wil je liever volledige vrijheid hebben om zelf je zorgverlener uit te zoeken? Dan is de VGZ Eigen Keuze-polis iets voor jou. Dat is een zogeheten restitutiepolis. Als je die Eigen Keuze-verzekering afsluit bij VGZ, ben je per maand € 127,70 kwijt. Maar als je deze polis afsluit via het zorgcollectief van UnitedConsumers, betaal je maar € 121,31 euro per maand. Een flinke besparing dus. Vraag nu je zorgverzekering via UnitedConsumers aan.

VGZ biedt via haar internetlabel Bewuzt ook een selectieve naturapolis aan. Met zo’n selectieve naturapolis, ook wel budgetpolis genoemd, heb je veel minder keuze in gecontracteerde zorgverleners dan bij een gewone naturapolis. Via het UnitedConsumers zorgcollectief krijg je geen korting op deze selectieve naturapolis, maar je kunt ‘m wel via UnitedConsumers afsluiten. De premie van de Bewuzt-zorgverzekering is € 107,95 per maand.

Vergelijk zorgverzekeringen op premie, polisvoorwaarden, vergoedingen en klanttevredenheid.

Deel dit met je vrienden!

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.