Ga naar de inhoud

ZieZo zorgverzekering goedkope zorgverzekering in 2024

Ziezo zorgverzekering biedt in 2024 de basisverzekering Ziezo Basis naturapolis aan. De premie van de ZieZo naturapolis in 2024 is € 139,95 per maand. Daarmee biedt Ziezo nog steeds een van de goedkoopste basisverzekeringen in 2024 aan.

De ZieZo Zorgverzekering: alleen nog naturapolis

De ZieZo Zorgverzekering is een goedkope zorgverzekering van Zilveren Kruis. In 2024 biedt ZieZo alleen nog de ZieZo Basis naturapolis aan. Als je naar een ziekenhuis of zorgverlener gaat met wie ZieZo een contract heeft, hoef je niets voor te schieten en wordt je zorgnota helemaal vergoed. Voor bepaalde hulpmiddelen krijg je alleen een volledige vergoeding als je die bestelt bij leveranciers met wie Ziezo een contract heeft. Welke dat zijn kun je zien bij de premieberekening van de ZieZo Zorgverzekering. Zo’n basisverzekering heet een naturapolis met deels gecontracteerde zorg.

De ZieZo zorgverzekering en niet-gecontracteerde zorg

De Selectief verzekering van Ziezo zorgverzekering is in 2022 de goedkoopste zorgverzekering van Nederland © Milca / Pixabay
De selectieve naturapolis van ZieZo zorgverzekering is in 2022 de goedkoopste zorgverzekering van Nederland © Milca / Pixabay

Ga je naar een zorgverlener die niet door ZieZo gecontracteerd is, dan krijg je 75 procent van het gemiddelde tarief dat Ziezo betaalt aan zorgverleners met wie het wel een contract heeft. De rest moet je zelf betalen.

Wat is de premie van de ZieZo Zorgverzekering in 2024?

De premie van de ZieZo Basis zorgverzekering in 2024 is € 139,95 per maand bij een wettelijk verplicht eigen risico van 385 euro per jaar. Dat is een tientje meer dan in 2023. Die zorgpremie kun je verlagen door voor het hoogste eigen risico van 885 euro te kiezen. Je krijgt dan 14 euro korting per maand en betaalt € 125,95 euro per maand aan premie. Maar een lage premie is niet zaligmakend, dus vergelijk zorgverzekeringen op premie, voorwaarden, zorgverleners bij wie je terecht kunt en vergoedingen.

Je kunt korting op de Ziezo zorgverzekering krijgen als je de premie per half jaar of per jaar betaalt. Als je de jaarpremie in één keer betaalt, krijg je 1 procent korting en betaal je 1.662,61 euro jaarpremie voor de Ziezo Basis naturapolis.

Let op: de premies op de site van ZieZo zijn leidend. Bereken je premie van de ZieZo zorgverzekering. Vraag gratis offertes op. Kijk bijvoorbeeld ook even naar de Basis Budget verzekering van Zilveren Kruis. ZieZo is namelijk een dochtermerk van Zilveren Kruis. Bekijk ook het overzicht van premies zorgverzekeringen.

De aanvullende zorgverzekeringen van ZieZo in 2024

Je ZieZo zorgverzekering kun je in 2024 uitbreiden met 2 aanvullende zorgverzekeringen. De ZieZo Aanvullend 1-verzekering biedt onder meer dekking voor 6 fysiobehandelingen, anticonceptie vanaf 21 jaar, en repatriëring en spoedeisende zorg in het buitenland met werelddekking. De vergoeding voor tandheelkundige kosten na een ongeval bedraagt maximaal 10.000 euro. Alternatieve geneeswijzen en brillen of contactlenzen worden niet vergoed. De premie is afhankelijk van je leeftijd. Dertigplussers betalen meer dan dertig-minners.

De tweede aanvullende zorgverzekering van ZieZo is de ZieZo Werelddekking. Deze verzekering vergoedt 100 procent van de repatriëringskosten (minus het eigen risico) en geeft een volledige vergoeding van spoedeisende zorg in het buitenland. De premie voor deze aanvullende Ziezo zorgverzekering is voor alle leeftijden 1,25 euro per maand. Lees meer over de aanvullende zorgverzekeringen van ZieZo. Lees ook: Waarom heb je een aanvullende zorgverzekering nodig?

De tandartsverzekering van ZieZo in 2024

Voor tandheelkundige zorg kun je je ZieZo basisverzekering uitbreiden met een tandartsverzekering. Anders dan vorig jaar kun je`in 2024 kiezen uit twee tandartsverzekeringen: ZieZo Tand 1 en Ziezo Tand 2. Beide Ziezo tandartsverzekeringen vergoeden consulten, vullingen, trekken, verdovingen en foto’s maken. Alleen consulten en second opinions worden volledig vergoed. Overige behandelingen worden voor 75 procent vergoed. Je krijgt bij Ziezo Tand 1 maximaal 250 euro per jaar vergoed. Ziezo Tand 2 vergoedt maximaal 500 euro tandartskosten per jaar. Ook bij tandartsverzekeringen van ZieZo zijn de premies afhankelijk van je leeftijd. Vergelijk tandartsverzekeringen.

Bekijk voordat je een tandartsverzekering afsluit eerst de vergoedingenwijzer op de site van ZieZo. Bekijk alle premies en vergoedingen van de ZieZo zorgverzekering in 2024. In de zorgverzekeringskaart van de Ziezo Basisverzekering zie je in gewone-mensentaal wat wel en niet gedekt is.

De ZieZo Zorgverzekering vergelijken

Je kunt hieronder de ZieZo zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeringen. In de tweede stap kun je ook aanvullende zorgverzekeringen in de vergelijking meenemen.

Static Template

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy
5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.