Ga naar de inhoud

Vergelijk aanbieders van autoverzekeringen

Het aanbod aan autoverzekeringen is de laatste jaren fors toegenomen. Traditionele aanbieders van autoverzekeringen werd het vuur aan de schenen gelegd door nieuwe verzekeraars die via internet rechtstreeks autoverzekeringen aan de klant verkopen. De premie is niet het enige waar deze aanbieders van autoverzekeringen op concurreren.

AlleVerzekeringenOpEenRij.nl zet in willekeurige volgorde enkele opvallende aanbieders van autoverzekeringen op een rij. Vergelijk premies van bijna alle autoverzekeringen.

De autoverzekeringen van ABN Amro

ABN Amro is bij het grote publiek vooral bekend als bank, maar het bedrijf verkoopt ook verzekeringen. De autoverzekeringen van ABN Amro scoren de laatste jaren goed in allerlei onderzoeken. De Consumentenbond riep de beperkt casco-verzekering van ABN Amro in december 2019 uit tot beste ui de test. En Moneyview deelde vijf sterren uit voor de polisvoorwaarden van zowel de allrisk-autoverzekering als de WA-Extra-autoverzekering van ABN Amro. Bekijk de polisvoorwaarden van de autoverzekering van ABN Amro of bereken je premie.

Deze vergelijkingsmodule wordt aangeboden door TLG Media B.V. onder AFM-nummer 12044269. De inhoud van deze module staat los van de rest van deze website.

De Kilometerverzekering van OHRA

Nieuw in 2022 is de kilometerverzekering van OHRA. Bij die prepaid autoverzekering koop je een bundel waarmee je steeds voor duizend kilometer verzekerd bent. Je krijgt een kastje in je auto waarmee de gereden kilometers bijgehouden worden. Via een app kun je zien hoeveel tegoed je nog hebt en direct kunt opwaarderen. De kilometerverzekering kan interessant zijn voor mensen die weinig kilometers per jaar rijden. Je bepaalt zelf of je WA, WA-casco of allrisk verzekerd wilt zijn. Kijk bij OHRA voor premies en voorwaarden.

Autoverzekeringen van FBTO

Verzekeraar FBTO maakt onderdeel uit van Achmea en biedt behalve autoverzekeringen ook rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en uitvaartverzekeringen aan. Dat de verzekeraar in Leeuwarden gevestigd is, maakt niets uit, want onder het motto ‘Verzekeren kan je zelf’ laat FBTO haar klanten alles via internet of de telefoon regelen. Het is zelfs mogelijk om via een iPhone app je ziektekosten bij de verzekeraar te declareren. Dat alles spaart enorm in de kosten. Vandaar dat FBTO altijd scherpe tarieven kan bieden.

Ook valt de verzekeraar op door regelmatig acties te houden. Opmerkelijk: FBTO vergoedt bij total loss van je auto niet de dagwaarde maar de aanschafwaarde. Of je nu een splinternieuwe auto rijdt of een tweedehandsje. Tot 3 jaar na aankoop! Kijk snel bij FBTO.

Inshared autoverzekering geeft geld terug

InShared is een relatief nieuwe aanbieder van autoverzekeringen. InShared is net als FBTO een Achmea-dochter die zich op verkoop van verzekeringen via internet gestort heeft. Behalve autoverzekeringen biedt InShared ook reisverzekeringen, woonverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en motorverzekeringen aan. Ook InShared biedt een handige app aan. De WA-verzekering van InShared kreeg in 2019 5 sterren van Moneyview voor de goede polisvoorwaarden. En de volledig-casco/allrisk autoverzekering van InShared kreeg in datzelfde jaar 5 sterren voor prijs.

Een van de belangrijkste aspecten waarmee InShared zich onderscheidt van andere verzekeraars is de teruggave van de extra winst aan de klanten. Op de website kan iedereen nalezen hoeveel geld klanten elk kwartaal terugkrijgen. InShared claimt dat haar klanten met de autoverzekering dertig procent goedkoper zijn dan elders.

Meer weten over autoverzekeringen? Lees dan ook:

Wat bepaalt de premie van uw autoverzekering?
Waar moet u op letten bij het afsluiten van een autoverzekering?

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy
5/5 - (1 stemmen)