Vergelijk aanbieders van autoverzekeringen

Het aanbod aan autoverzekeringen is de laatste jaren fors toegenomen. Traditionele aanbieders van autoverzekeringen werd het vuur aan de schenen gelegd door nieuwe verzekeraars die via internet rechtstreeks autoverzekeringen aan de klant verkopen. De premie is niet het enige waar deze aanbieders van autoverzekeringen op concurreren.

AlleVerzekeringenOpEenRij.nl zet in willekeurige volgorde enkele opvallende aanbieders van autoverzekeringen op een rij. Vergelijk premies van bijna alle autoverzekeringen.

De autoverzekering van ABN Amro

ABN Amro is bij het grote publiek vooral bekend als bank, maar het bedrijf verkoopt ook verzekeringen. De autoverzekering van ABN Amro biedt al 75 procent no-claim-korting bij vijf schadevrije jaren. Ook behoud je je no-claimkorting bij diefstal. Koop je een auto van 1 tot 5 jaar oud? Dan krijg je de aanschafwaarde terug als je auto binnen drie jaar na aankoop gestolen wordt of total loss verklaard wordt. Bekijk de polisvoorwaarden van de autoverzekering van ABN Amro of bereken je premie.

Autoverzekeringen van FBTO

Verzekeraar FBTO maakt onderdeel uit van Achmea en biedt behalve autoverzekeringen ook rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en uitvaartverzekeringen aan. Dat de verzekeraar in Leeuwarden gevestigd is, maakt niets uit, want onder het motto ‘Verzekeren kan je zelf’ laat FBTO haar klanten alles via internet of de telefoon regelen. Het is zelfs mogelijk om via een iPhone app je ziektekosten bij de verzekeraar te declareren. Dat alles spaart enorm in de kosten. Vandaar dat FBTO altijd scherpe tarieven kan bieden. Ook valt de verzekeraar op door regelmatig acties te houden. Opmerkelijk: FBTO vergoedt bij total loss van je auto niet de dagwaarde maar de aanschafwaarde. Of je nu een splinternieuwe auto rijdt of een tweedehandsje. Tot 3 jaar na aankoop! Kijk snel bij FBTO.

Autoverzekering geeft geld terug

InShared is een relatief nieuwe aanbieder van autoverzekeringen. InShared is net als FBTO een Achmea-dochter die zich op verkoop van verzekeringen via internet gestort heeft. Behalve autoverzekeringen biedt InShared ook reisverzekeringen, woonverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en motorverzekeringen aan. Ook InShared biedt een handige app aan.

Een van de belangrijkste aspecten waarmee InShared zich onderscheidt van andere verzekeraars is de teruggave van de extra winst aan de klanten. Op de website kan iedereen nalezen hoeveel geld klanten elk kwartaal terugkrijgen. InShared claimt dat haar klanten met de autoverzekering dertig procent goedkoper zijn dan elders.

Meer weten over autoverzekeringen? Lees dan ook:

Wat bepaalt de premie van uw autoverzekering?
Waar moet u op letten bij het afsluiten van een autoverzekering?

Deel dit met je vrienden!