Ga naar de inhoud

Univé Vakantiehulp helpt bij medische zorg in het buitenland

Klanten van Univé die medische hulp in het buitenland nodig hebben, kunnen een beroep doen op de Univé Vakantiehulp. Via de gratis Univé Vakantiehulp heb je direct contact met een Nederlandse arts en desgewenst een tolk die je tijdens je bezoek aan de dokter of het ziekenhuis kan ondersteunen.

Univé Vakantiehulp

Wie in het buitenland medische hulp nodig heeft, kampt vaak met een taalbarrière. Want leg die dokter maar eens uit dat je een enorme kramp links onder in je buik hebt als de arts geen Engels spreekt.

Bellen met de Univé Vakantiehulp

In dit soort gevallen kan de Univé Vakantiehulp uitkomst bieden. Deze hulpdienst kun je dag en nacht bellen. Klanten krijgen een Nederlandstalige verpleegkundige/arts aan de lijn die hen gratis helpt. Deze persoon kan een eerste diagnose geven op afstand, de klant op weg helpen naar de juiste zorgverlener in de buurt, en zelfs als tolk fungeren. Het maakt niet uit of je in Spanje zit of in Thailand.

De Vakantiehulp is bereikbaar via +31 72 527 72 52. De Univé Vakantiehulp is gratis voor klanten met een zorgverzekering, reisverzekering of andere verzekering van Univé.

5/5 - (2 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.