Ga naar de inhoud

Acties en kortingen op verzekeringen

Verzekeraars hebben regelmatig acties en kortingen om hun verzekeringen te promoten. Welke acties en aanbiedingen bij verzekeringen zijn momenteel geldig? Waar kun je korting krijgen op een verzekering?

Acties bij verzekeringen. Sluit met korting een verzekering af. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.
Acties bij verzekeringen. Sluit met korting een verzekering af. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.

Laatst gewijzigd: 10 april 2024

Actie: 20 procent korting op je autoverzekering

UnitedConsumers heeft weer een autoverzekering actie. Zet in april 2024 je autopremie vast en ontvang 20 procent korting op je autoverzekering. Lees alles over deze actie en bespaar tot wel € 175,00 per jaar. Deze actie loopt tot en met 30 april 2024.

10 procent korting op een reisverzekering van LTA

Nieuwe klanten krijgen op de All in One en Flexibele reisverzekeringen van Lifecard Travel Assistance 10 procent korting. Sluit je reisverzekering met korting af. Deze actie loopt tot en met eind februari 2024.

Kortingen op verzekeringen vergelijken met de beste verzekeringen

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe acties bij verzekeringen. Let op: Het is leuk als je kunt profiteren van een leuke aanbieding voor een verzekering. Maar check altijd of deze verzekering ook echt bij jouw situatie past. Een aanbieding van een verzekering kan goedkoop lijken, maar vergelijk altijd eerst de polisvoorwaarden voordat je een verzekering afsluit. De polisvoorwaarden staan altijd op de site van de verzekeraar. En polisvoorwaarden zijn echt niet zo moeilijk om te lezen.

Verder kun je altijd onze artikelen over de beste verzekeringen raadplegen. Daarin staan per soort verzekering wat op dit moment volgens onafhankelijke partijen als de Consumentenbond en Moneyview de beste verzekeringen zijn. Bekijk bijvoorbeeld de beste allrisk autoverzekeringen, de beste WA-autoverzekeringen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy
5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.