Acties en aanbiedingen bij verzekeringen

Verzekeraars hebben regelmatig acties en kortingen om hun verzekeringen te promoten. Welke acties en aanbiedingen bij verzekeringen zijn momenteel geldig? Waar kun je korting krijgen op een verzekering?

Acties bij verzekeringen. Sluit een fietsverzekering, motorverzekering, scooterverzekering of brommerverzekering bij HEMA af en maak kans op een bezoek aan de Giro d'Italia. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.
Acties bij verzekeringen. Sluit een fietsverzekering, motorverzekering, scooterverzekering of brommerverzekering bij HEMA af en maak kans op een bezoek aan de Giro d’Italia. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.

Laatst gewijzigd: 21 november 2022

20 % korting op je autoverzekering

United Consumers heeft weer een geweldige kortingsactie met autoverzekeringen. Sluit een autoverzekering af bij United Consumers en krijg 20 procent korting op je premie. Je kunt daarmee volgens United Consumers tot 175 euro besparen op je autoverzekering. Deze actie loopt tot en met 1 januari 2023. Ga naar de actiepagina!

Ditzo geeft 4 maanden cashback bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering en/of inboedelverzekering.

Sluit je vóór 1 februari 2023 een aansprakelijkheidsverzekering en/of inboedelverzekering bij Ditzo? Dan ontvang je 4 maanden premiecashback op de afgesloten verzekering(en). Vier maanden na de ingangsdatum van je verzekering krijg je een bedrag gelijk aan 4 maandpremies teruggestort op je bankrekening.

Om mee te doen aan de actie moet de verzekering vóór 1 februari 2023 zijn aangevraagd. De verzekering mag uiteraard wel later ingaan. Bekijk voor meer informatie de actievoorwaarden op de site van Ditzo. Bekijk de aansprakelijkheidsverzekering en de inboedelverzekering van Ditzo.

10 procent korting op huisdierverzekeringen van Petsecur

Huisdierverzekeraar PetSecur geeft een korting van 10% op alle huisdierverzekeringen die je bij hen kunt afsluiten! Je kunt hiervoor de kortingscode: PSTPK22 gebruiken. Het is nog niet bekend tot wanneer de actie loopt.

Actie Petsecur: 15 euro shoptegoed bij Zooplus bij afsluiten huisdierverzekering

Actie Petsecur: vanaf 1 november 2022 GRATIS €15,- shoptegoed bij Zooplus na het afsluiten van een huisdierenverzekering bij PetSecur! Wordt het een nieuwe halsband, voer of speeltje? Het kan allemaal. 

HEMA cadeaukaart t.w.v. 25.- en 25% korting op een inboedelverzekering

Sluit voor 1 december 2022 de inboedelverzekering van HEMA af en profiteer van leuke extra’s. Je ontvangt de eerste drie maanden maar liefst 25% korting op de maandpremie van de inboedeldekking. En om je woning wat op te pimpen ontvang je tijdelijk ook een HEMA cadeaukaart t.w.v. 25.-.

Profiteren van deze kortingsactie is heel simpel: Sluit een HEMA inboedelverzekering af. De 25% korting wordt direct verrekend in je maandpremie gedurende de eerste 3 maanden. Nadat de 2e maandincasso is afgeschreven ontvang je van HEMA een mail waarmee je jouw cadeaukaart kan aanvragen. Na je aanvraag ontvang je je HEMA cadeaukaart binnen 2 weken digitaal op het e-mailadres dat bij HEMA bekend is. Bekijk alle HEMA-acties met verzekeringen.

Regenpak bij een fiets-, brommer- of scooterverzekering van HEMA

HEMA heeft tot en met 30 november 2022 een leuke actie. Wie in die periode een fietsverzekering, brommerverzekering of scooterverzekering bij HEMA afsluit, krijgt gratis een regenpak ter waarde van 30 euro.

Aanbiedingen verzekeringen vergelijken met de beste verzekeringen

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe acties bij verzekeringen. Let op: Het is leuk als je kunt profiteren van een leuke aanbieding voor een verzekering. Maar check altijd of deze verzekering ook echt bij jouw situatie past. Een aanbieding van een verzekering kan goedkoop lijken, maar vergelijk altijd eerst de polisvoorwaarden voordat je een verzekering afsluit. De polisvoorwaarden staan altijd op de site van de verzekeraar. En polisvoorwaarden zijn echt niet zo moeilijk om te lezen.

Verder kun je altijd onze artikelen over de beste verzekeringen raadplegen. Daarin staan per soort verzekering wat op dit moment volgens onafhankelijke partijen als de Consumentenbond en Moneyview de beste verzekeringen zijn. Bekijk bijvoorbeeld de beste allrisk autoverzekeringen, de beste WA-autoverzekeringen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy

Deel dit met je vrienden!

Tags

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.