Acties en aanbiedingen bij verzekeringen

Verzekeraars hebben regelmatig acties en kortingen om hun verzekeringen te promoten. Welke acties en aanbiedingen bij verzekeringen zijn momenteel geldig? Waar kun je korting krijgen op een verzekering?

Acties bij verzekeringen. Sluit een fietsverzekering, motorverzekering, scooterverzekering of brommerverzekering bij HEMA af en maak kans op een bezoek aan de Giro d'Italia. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.
Acties bij verzekeringen. Sluit een fietsverzekering, motorverzekering, scooterverzekering of brommerverzekering bij HEMA af en maak kans op een bezoek aan de Giro d’Italia. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.

Laatst gewijzigd: 11 mei 2022

Enrome korting op je autoverzekering bij United Consumers

United Consumers biedt sinds 11 mei maar liefst 21 procent korting op je autoverzekering. Met deze aanbieding voor je autoverzekering kun je tot maar liefst 175 euro besparen. Profiteer nog snel van deze aanbieding voor je autoverzekering want de actie duurt tot en met 10 juni 2022.

Kans op een trip naar Italië met een HEMA-verzekering.

HEMA Verzekeringen heeft een nieuwe voorjaarsactie waarbij je een 3-daagse trip naar Italië kan winnen met wielerploeg Team Jumbo-Visma. Als je een scooter-, brommer-, motor- of fietsverzekering afsluit maak je kans om te winnen! Je profiteert sowieso van een goede dekking en een voordelige premie. Bovendien maak je kans om samen met één introducé met Team Jumbo-Visma mee te rijden tijdens Giro d’Italia. Je maakt de koers van dichtbij mee vanuit een volgauto. Het arrangement is inclusief vliegtickets en 2 hotel overnachtingen in Salo, Italië. Bekijk hier alle ins- en outs van deze aanbieding op HEMA-verzekeringen voor je fiets, motor, scooter en bromfiets.

Ook maak je kans op een door een wielrenner van Team Jumbo-Visma gesigneerd shirt of één van de andere Jumbo-Visma prijzen te winnen. Deze actie loopt tot 1 augustus 2022. Bekijk voor je de fietsverzekering afsluit ook even wat de beste fietsverzekering in de tests is. Lees ook het overzicht van de beste e-bike-verzekeringen en de beste bromfietsverzekeringen.

Aanbieding HEMA reisverzekering

aanbieding hema reisverzekering

Nu de grenzen weer open gaan, willen steeds meer mensen lekker op reis gaan. Maar sluit wel een goede reisverzekering af. HEMA heeft tot en met 31 augustus 2022 een leuke aanbieding voor de HEMA reisverzekering. Wie nu een HEMA reisverzekering afsluit, krijgt:

  • gratis cursus reisfotografie t.w.v. 59.95
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • keuze voor Europa- of werelddekking
  • gratis onderwater- en wintersportdekking

Bekijk de actie op de site van HEMA. Lees ook: Dit zijn de beste doorlopende reisverzekeringen

Aanbieding ANWB Wegenwacht: Tijdelijk 15% korting op Wegenwacht Europa Standaard!

Met de zomervakantie in het vooruitzicht heeft ANWB Wegenwacht een leuke aanbieding. Je krijgt nu 15% korting op Wegenwacht Europa Standaard, inclusief Pechhulp binnen je woonplaats. Deze aanbieding loopt tot en met 30 juni 2022. Bekijk de aanbieding van ANWB Wegenwacht en profiteer van 15 procent korting.

Aanbieding inboedel- of woonhuisverzekering Aegon

Vanaf 1 juli 2022 moet je op elke verdieping in je huis een rookmelder hebben. Dat is wettelijk verplicht. Aegon komt daarom met een leuke aanbieding bij de inboedel- en woonhuisverzekering. Als je nu een inboedel- of woonhuisverzekering bij Aegon afsluit, krijg je 40 procent korting op een rookmelder bij Gamma. Deze aanbieding bij de inboedel- of woonhuisverzekering loopt tot 29 mei 2022. Vergelijk deze aanbieding van de inboedel- of woonhuisverzekering van Aegon met de beste woonverzekeringen op dit moment.

Aanbiedingen verzekeringen vergelijken met de beste verzekeringen

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe acties bij verzekeringen. Let op: Het is leuk als je kunt profiteren van een leuke aanbieding voor een verzekering. Maar check altijd of deze verzekering ook echt bij jouw situatie past. Een aanbieding van een verzekering kan goedkoop lijken, maar vergelijk altijd eerst de polisvoorwaarden voordat je een verzekering afsluit. De polisvoorwaarden staan altijd op de site van de verzekeraar. En polisvoorwaarden zijn echt niet zo moeilijk om te lezen.

Verder kun je altijd onze artikelen over de beste verzekeringen raadplegen. Daarin staan per soort verzekering wat op dit moment volgens onafhankelijke partijen als de Consumentenbond en Moneyview de beste verzekeringen zijn. Bekijk bijvoorbeeld de beste allrisk autoverzekeringen, de beste WA-autoverzekeringen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Deel dit met je vrienden!

Tags

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.