Acties en aanbiedingen bij verzekeringen

Verzekeraars hebben regelmatig acties en kortingen om hun verzekeringen te promoten. Welke acties en aanbiedingen bij verzekeringen zijn momenteel geldig? Waar kun je korting krijgen op een verzekering?

Acties bij verzekeringen. Sluit met korting een verzekering af. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.
Acties bij verzekeringen. Sluit met korting een verzekering af. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.

Laatst gewijzigd: 21 juli 2023

Cashback actie ABN Amro woonverzekeringen en reisverzekering

ABN Amro heeft een cashback actie met reisverzekeringen. Sluit voor 14 augustus een doorlopende reisverzekering af en ontvang 15 euro cashback.

Cashbackactie woonverzekeringen Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden geeft tot en met 31 augustus 2023 een cashbackactie met woonverzekeringen. Hierbij ontvang je als consument 20 euro terug bij het afsluiten van een inboedelverzekering en 30 euro terug bij het afsluiten van een opstalverzekering. Sluit je een inboedel- en een opstalverzekering af? Dan krijg je maximaal 50 euro terug. Ga naar de actiepagina, bekijk de actievoorwaarden en sluit een woonverzekering van Nationale Nederlanden af!

Actie: 10 procent korting op OHRA-autoverzekeringen

OHRA heeft van 1 augustus tot en met 28 september 2023 een actie met autoverzekeringen. OHRA geeft dan op de WA+ en Allrisk autoverzekering 10 procent korting. Bekijk de autoverzekeringen van OHRA en profiteer van deze kortingsactie.

Actie: 20% korting op de autoverzekering United Consumers

United Consumers heeft weer een mooie aanbieding met autoverzekeringen. Wie uiterlijk 31 juli 2023 een autoverzekering bij United Consumers afsluit, krijgt 20 procent korting op de premie. Bekijk de voorwaarden en sluit vandaag nog een autoverzekering via United Consumers af.

Aanbiedingen verzekeringen vergelijken met de beste verzekeringen

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe acties bij verzekeringen. Let op: Het is leuk als je kunt profiteren van een leuke aanbieding voor een verzekering. Maar check altijd of deze verzekering ook echt bij jouw situatie past. Een aanbieding van een verzekering kan goedkoop lijken, maar vergelijk altijd eerst de polisvoorwaarden voordat je een verzekering afsluit. De polisvoorwaarden staan altijd op de site van de verzekeraar. En polisvoorwaarden zijn echt niet zo moeilijk om te lezen.

Verder kun je altijd onze artikelen over de beste verzekeringen raadplegen. Daarin staan per soort verzekering wat op dit moment volgens onafhankelijke partijen als de Consumentenbond en Moneyview de beste verzekeringen zijn. Bekijk bijvoorbeeld de beste allrisk autoverzekeringen, de beste WA-autoverzekeringen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy

Deel dit met je vrienden!

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Nico van Dijk is sinds 2001 financieel journalist en eindredacteur. Hij heeft veel gepubliceerd over 'personal finance'-onderwerpen zoals verzekeringen, hypotheken, beleggen en lenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.