Acties en aanbiedingen bij verzekeringen

Verzekeraars hebben regelmatig acties en kortingen om hun verzekeringen te promoten. Welke acties en aanbiedingen bij verzekeringen zijn momenteel geldig? Waar kun je korting krijgen op een verzekering?

Acties bij verzekeringen. Sluit een fietsverzekering, motorverzekering, scooterverzekering of brommerverzekering bij HEMA af en maak kans op een bezoek aan de Giro d'Italia. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.
Acties bij verzekeringen. Sluit een fietsverzekering, motorverzekering, scooterverzekering of brommerverzekering bij HEMA af en maak kans op een bezoek aan de Giro d’Italia. © Guduru Ajay bhargav via Pexels.

Laatst gewijzigd: 9 maart 2023

Actie: 20 procent korting bij overstap naar autoverzekering United Consumers

United Consumers heeft weer een mooie aanbieding met autoverzekeringen. Stap nu over naar de autoverzekeringen van United Consumers en krijg 20% korting op je autoverzekering. Deze actie duurt tot en met 30 maart 2023. Door over te stappen kun je tot 175 euro per jaar besparen en je krijgt een gratis United Consumers tank-kaart.Bekijk de voorwaarden en sluit vandaag nog een autoverzekering via United Consumers af.

10 procent korting op huisdierverzekeringen van Petsecur

Huisdierverzekeraar PetSecur geeft een korting van 10% op alle huisdierverzekeringen die je bij hen kunt afsluiten! Je kunt hiervoor de kortingscode: PSTPK22 gebruiken. Het is nog niet bekend tot wanneer de actie loopt.

Aanbiedingen verzekeringen vergelijken met de beste verzekeringen

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe acties bij verzekeringen. Let op: Het is leuk als je kunt profiteren van een leuke aanbieding voor een verzekering. Maar check altijd of deze verzekering ook echt bij jouw situatie past. Een aanbieding van een verzekering kan goedkoop lijken, maar vergelijk altijd eerst de polisvoorwaarden voordat je een verzekering afsluit. De polisvoorwaarden staan altijd op de site van de verzekeraar. En polisvoorwaarden zijn echt niet zo moeilijk om te lezen.

Verder kun je altijd onze artikelen over de beste verzekeringen raadplegen. Daarin staan per soort verzekering wat op dit moment volgens onafhankelijke partijen als de Consumentenbond en Moneyview de beste verzekeringen zijn. Bekijk bijvoorbeeld de beste allrisk autoverzekeringen, de beste WA-autoverzekeringen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy

Deel dit met je vrienden!

Tags

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.