Rechtsbijstandverzekering Univé opnieuw Beste Koop Consumentenbond

De rechtsbijstandverzekering Budget van Univé is in 2012 voor de derde keer op rij door de Consumentenbond verkozen tot ‘Beste koop’. Wat houdt de Univé rechtsbijstandverzekering in? En wat is momenteel de beste rechtsbijstandverzekering in de tests?

De rechtsbijstandverzekering van Univé kent twee soorten: Budget en Comfort. De Budget-variant is in april 2012 door de Consumentenbond voor de derde keer tot Beste Koop gekozen. Bekijk wat nu de beste verzekering is.

In mei 2011 had onderzoeksbureau Moneyview de Budget rechtsbijstandverzekering van Univé de hoogste score toegekend, samen met de rechtsbijstandverzekeringen van onder meer Zelf. Ook de reisverzekering van Univé werd in februari 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste uit de test.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Univé

Bij de rechtsbijstandverzekering van Univé krijgen klanten gratis telefonisch advies bij een dreigend conflict. Ook kent de verzekering geen wachttijd, dus nieuwe klanten zijn direct verzekerd van juridische bijstand. De polisvoorwaarden zijn per 1 april 2012 verbeterd, zodat ze nog beter aansluiten bij de wensen van de klant. Ook zijn de polisvoorwaarden leesbaarder geworden en beter te begrijpen.

Behalve een gewone rechtsbijstandverzekering heeft Univé ook prepaid rechtsbijstand. Die is er alleen voor de rechtsgebieden ‘Werk en inkomen’ en ‘Wonen en kopen’. Lees meer over deze rechtshulp on demand.

Rechtsbijstandverzekering Univé vergelijken

Voordat u een rechtsbijstandverzekering van Univé afsluit, kunt u eerst nog andere rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Of zoek meer verzekeringen die beste koop volgens de Consumentenbond zijn. Lees ook alles over de zorgverzekering van Unive.
Vergelijk de rechtsbijstandverzekering van Univé met andere rechtsbijstandverzekeringen.

Deel dit met je vrienden!