Ga naar de inhoud

Rechtsbijstandverzekering van ABN Amro: 5 sterren en Beste uit de test van de Consumentenbond

De rechtsbijstandverzekering van ABN Amro is door Moneyview voor het tweede jaar op rij beloond met 5 sterren prijs en polisvoorwaarden. En in december 2020 en juli 2021 is de rechtsbijstandverzekering van ABN Amro door de Consumentenbond uitgeroepen als beste uit de test. Wat zijn momenteel de beste rechtsbijstandverzekering in de tests?

De rechtsbijstandverzekering van ABN Amro is herhaaldelijk uitgeroepen tot beste rechtsbijstandverzekering. © Succo via Pixabay
De rechtsbijstandverzekering van ABN Amro is herhaaldelijk uitgeroepen tot beste rechtsbijstandverzekering. © Succo via Pixabay

In het onderzoek naar de beste rechtsbijstandverzekeringen scoorde de rechtsbijstandverzekering van ABN Amro in juli 2021 een 8,3. Daarmee was ABN Amro net als in oktober 2019 en december 2020 de beste rechtsbijstandverzekering uit de test. De rechtsbijstandpolis van ABN Amro wordt uitgevoerd door ARAG.

De 8,3 was voldoende om onder meer InShared, Vereniging Eigen Huis (7,9), Allianz en het toenmalige Ditzo (7,8) achter zich te laten. De rechtsbijstandverzekering van Univé was in 2021 beste koop. Voor inwoners van Zeeland en Noord-Brabant is ZLM de beste koop, maar die verzekering is elders in Nederland niet af te sluiten.

Rechtsbijstandverzekering van ABN Amro 5 sterren van Moneyview

De Consumentenbond is niet de enige die enthousiast is over de rechtsbijstandverzekering van ABN Amro. In september 2020 en september 2021 gaf onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview vijf sterren aan de rechtsbijstandverzekering van ABN Amro, voor zowel prijs als polisvoorwaarden. De rechtsbijstandverzekering van Nationale Nederlanden kreeg in 2020 eveneens 5 sterren voor polisvoorwaarden, net als die van Vereniging Eigen Huis. Maar in het onderzoek van september 2021 werden hun plaatsen overgenomen door Aegon en ING

Behalve ABN Amro kregen in 2021 ook de rechtsbijstandverzekeringen van Univé en ASR vijf sterren voor prijs van Moneyview.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Voordat u een rechtsbijstandverzekering afsluit, kunt u eerst nog andere rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Of zoek meer verzekeringen die beste koop volgens de Consumentenbond zijn. Lees ook alles over de zorgverzekering van Unive.
Vergelijk de rechtsbijstandverzekering van Univé met andere rechtsbijstandverzekeringen.

Hieronder kunt u snel en gratis rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Vul de gevraagde gegevens in. In de tweede stap kunt u zelf de modules voor rechtsbijstand aanvinken waarvoor u verzekerd wilt zijn.

Deze vergelijkingsmodule wordt aangeboden door TLG Media B.V. onder AFM-nummer 12044269. De inhoud van deze module staat los van de rest van deze website.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy
5/5 - (1 stemmen)