Ga naar de inhoud

De doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance

Verzekeraar Allianz Global Assistance heeft haar bestaande doorlopende zakenreisverzekering helemaal vernieuwd. De doorlopende reisverzekering voor zakelijke reizigers is nu op maat samen te stellen en kan zowel in een comfort als een premium variant worden afgesloten.

Voor de zaak op reis? Sluit dan een zakenreisverzekering af. © Quinn Kampschroer / Pixabay
Voor de zaak op reis? Sluit dan een zakenreisverzekering af. © Quinn Kampschroer / Pixabay

Allianz Global Assistance, voorheen in Nederland opererend onder de naam Mondial Assistance, had al een doorlopende zakenreisverzekering, maar heeft die in 2012 verbeterd. De vernieuwde doorlopende zakenreisverzekering sluit nu beter aan op de wensen van de zakelijke reiziger.

Doorlopende zakenreisverzekering op maat

De doorlopende reisverzekering is op maat samen te stellen. Standaard wordt de hulpverlening geregeld via SOS Hulpverlening. Allianz is de grootste reisverzekeraar ter wereld en heeft eigen alarmcentrales in 29 landen. U krijgt bij nood 24/7 een Nederlands sprekende hulpverlener aan de lijn.

Extra opties op de doorlopende zakenreisverzekering

De standaard dekking kan worden uitgebreid met allerlei mogelijke extra opties. Bovendien is de doorlopende zakenreisverzekering af te sluiten in een comfort en premium-variant. Daardoor sluit deze zakenreisverzekering precies aan bij uw reisgewoonten.

Gratis extra diensten bij de doorlopende zakenreisverzekering

Verder kent de doorlopende zakenreisverzekering enkele gratis diensten zoals de Persoonlijke Reisassistent en de Geld Service. Dankzij de Persoonlijke Reisassistent kunt u zeven dagen per week 24 uur per etmaal hulp krijgen bij zaken waarvoor de nood wat minder hoog is. Denk aan het verlies van een paspoort of het missen van een vlucht. De Persoonlijke Reisassistent kan u dan vertellen waar de dichtstbijzijnde ambassade is of wanneer er andere vluchten gaan. Kunt u door bijvoorbeeld een beschadigde bankpas of een andere oorzaak tijdelijk niet bij uw geld? Dan biedt de Geld Service uitkomst. Allianz Global Assistance regelt dat u bij een van de 400.000 kantoren van Western Union snel geld kunt ophalen. Dit is een gratis service als u bagagedekking heeft op de doorlopende zakenreisverzekering.

Prive-reizen met de zakelijke reisverzekering

Met de doorlopende zakenreisverzekering kunt u ook privéreizen verzekeren. U moet dan bij het afsluiten kiezen voor de module “privéreizen”. De dekkingen van uw doorlopende zakelijke reisverzekering zijn dan ook van toepassing op uw privereizen, met uitzondering van de dekkingen Uitbreiding zakelijke bagage en Annulering zakelijke reizen. De dekking voor privéreizen kunt u desgewenst uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering en met een dekking voor Wintersport en bijzondere sporten. Ook als gezinsleden tijdens de zakenreis meereizen met de hoofdverzekerde, zijn zij standaard en zonder extra kosten meeverzekerd voor alle dekkingen die u voor de zakenreisverzekering heeft gekozen.

Bekijk alle voorwaarden van de doorlopende zakenreisverzekering (in pdf) en bereken uw premie. Lees meer over gewone doorlopende reisverzekeringen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy
5/5 - (1 stemmen)