Ga naar de inhoud

Ga besparen op je maandlasten om voordeliger uit te komen

De maandlasten per huishouden lijken alleen maar te stijgen. Door te besparen op al je maandlasten, is het mogelijk om een stuk voordeliger uit te komen. Wij informeren je graag over het besparen op je maandlasten zodat je uiteindelijk een stuk voordeliger uit komt.  

Ga besparen op je maandlasten en voorkom dat je blut raakt. © Tumisu / Pixabay
Ga besparen op je maandlasten en voorkom dat je blut raakt. © Tumisu / Pixabay

Passende verzekeringen

Om te besparen op je maandlasten, is het verstandig om eens je verzekeringen nader te bekijken.Waarschijnlijk heb jij ook tal van verzekeringen afgesloten waar je nooit meer naar omkijkt. Maar elk jaar veranderen de verzekeringspremies en de polisvoorwaarden. Zijn er goedkopere opties en passen de verzekeringen wel bij je huidige situatie? Zijn er verzekeringen die je voor een lagere premie een betere dekking bieden? Op Alleverzekeringenopeenrij.nl kun je tal van verzekeringen vergelijken. Door dit nader te onderzoeken kun je bekijken of je nog steeds te maken hebt met een passende verzekering.

Op welke verzekeringen kun je besparen?

Er zijn diverse verzekeringen die je kunt bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de verzekering voor je auto, een reisverzekering die je afsluit voor op vakantie of een inboedelverzekering om je persoonlijke bezittingen goed te beschermen. Omdat er tegenwoordig veel aanbieders zijn van dergelijke verzekeringen, wordt er ook veel geconcurreerd met elkaar op het gebied van de prijzen en voorwaarden. Dit kan soms betekenen dat je gebruik kunt maken van dezelfde diensten voor een lagere prijs. Op deze manier is het mogelijk om tot tientallen euro’s per maand te besparen op je vaste lasten.

Deze vergelijkingsmodule wordt aangeboden door TLG Media B.V. onder AFM-nummer 12044269. De inhoud van deze module staat los van de rest van deze website.

Je jaarinkomen berekenen

Dit jaarinkomen kun je bijvoorbeeld gebruiken om bepaalde toeslagen aan te vragen. Ook kan het van pas komen voor het aanvragen van een hypotheek. Je jaarinkomen kun je eenvoudig berekenen door gebruik te maken van een online tool. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je bruto maandsalaris en of er sprake is van een dertiende maand. Je jaarinkomen zal gelijk worden berekend en deze gegevens kun je daarna gelijk gebruiken.

Aan de hand van deze informatie weet je dat het mogelijk is om te besparen op alle maandlasten. Op deze manier is het mogelijk om per maand wat extra’s over te houden voor andere leuke zaken.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Privacy
3/5 - (2 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.