App Mondial Assistance genomineerd voor Gouden Schild

De smartphone app voor pechhulp en de reis-en annuleringsverzekering heeft Mondial Assistance een nominatie opgeleverd voor de Gouden Schild Award.

De Gouden Schilden, ook wel bekend als de Financiële Dienstverleningsawards, voorheen de Verzekeringsawards, worden uitgereikt aan organisaties of personen waarvan is vastgesteld dat zij tot de top van hun vakgebied binnen de financiële wereld behoren en het klantbelang op de eerste plaats zetten.

HelpMe App van Mondial Assistance

Met de HelpMe app van Mondial Assistance kunnen reizigers via hun smartphone makkelijker en sneller hulp in roepen bij problemen onderweg. De app is gratis beschikbaar voor iedereen met pechhulp verzekering of een reis- en annuleringsverzekering van Mondial Assistance. Met de HelpMe app heeft de verzekerde zijn polisgegevens en de contactgegevens altijd bij de hand en kan eenvoudig een melding bij de alarmcentrale worden gedaan. De app is geschikt voor ruim 90% van de smartphones en is te downloaden via de website van Mondial Assistance.

Marketing Manager Wessel Koenekoop: “Wij  zijn zeer trots op deze nominatie. Innovatie en een hoog service niveau zijn voor Mondial Assistance erg belangrijk. In de HelpMe app komen deze kernwaarden samen en worden gekoppeld aan een grote trend in mobiele communicatie; de opkomst van de smartphone. In 2010 won Mondial Assistance al twee Gouden Schilden voor beste Schadeservice en beste Schadeproduct.”

De HelpMe app is genomineerd in de categorie E-Business Award. De winnaars worden 22 september 2011 bekendgemaakt.

Update: Mondial Assistance heet sinds 10 december 2012 Allianz Global Assistance.

Lees ook: Mondial Assistance introduceert kortlopende annuleringsverzekering voor samengestelde reis.

5/5 - (1 stemmen)

Tags

Nico van Dijk is sinds 2001 financieel journalist en eindredacteur. Hij heeft veel gepubliceerd over 'personal finance'-onderwerpen zoals verzekeringen, hypotheken, beleggen en lenen.

Gerelateerde berichten