Ga naar de inhoud

Gratis vakantie annuleren bij Elfstedentocht

Europeesche Verzekeringen en de ANWB bieden leden van de Vereniging De Friesche Elfsteden met een startbewijs voor de Elfstedentocht de mogelijkheid hun vakantie gratis te annuleren als de Elfstedentocht door gaat.

Voor menig schaatser is het een dilemma: op vakantie gaan terwijl er mogelijk een Elfstedentocht komt. Voor leden van de Vereniging De Friesche Elfsteden die dit jaar zijn ingeloot, is het helemaal een groot dilemma. Want als de Elfstedentocht doorgaat, mogen zij ‘m rijden, maar dan moeten ze wel een eventueel geboekte vakantie annuleren.

Gratis annuleren bij Elfstedentocht

Daarom biedt de Europeesche verzekeringen deze groep een gratis extra annuleringsverzekering aan. Als deze schaatsers hun vakantie al geboekt hebben of als ze al op vakantie zijn, vergoedt de verzekering de annuleringskosten. Als zij daarnaast ook een reisverzekering bij de Europeesche hebben afgesloten, dan worden eveneens, na overleg met de Europeesche Hulplijn, de kosten van de terugreis vergoed.

“We hopen allemaal dat de vorst doorzet en de Elfstedentocht eindelijk weer gereden kan worden. Dan willen wij er graag aan bijdragen dat iedereen met een startbewijs de schaatsen onder kan binden. Alle leden van de ‘Vereniging De Friesche Elf Steden’ met een startbewijs hoeven zich daarom geen zorgen te maken als ze op vakantie zijn”, aldus Renate Hilberink, Segment Manager van Europeesche Verzekeringen. Deze gratis extra verzekering is geldig tot het moment dat officieel bekend wordt gemaakt dat de tocht doorgaat.

Gratis annuleren bij ANWB

Ook ANWB biedt Elfstedenrijders met een startbewijs de mogelijkheid om een geboekte vakantie gratis te annuleren. Indien de verzekerde al op vakantie is, worden de kosten voor terugkeer naar Nederland vergoed.

5/5 - (1 stemmen)