Ga naar de inhoud

Autoverzekering van Allsecur voor derde jaar op rij ‘Beste Keuze’

Online autoverzekeraar Allsecur is voor het derde jaar in een consumentenverkiezing op Verzekeringssite tot ‘Beste Keuze’ uitgeroepen.

Beoordelingscriteria bij de beste keuze zijn premie, kwaliteit en klanttevredenheid bij de autoverzekering.

In de verdere top 10 van autoverzekeraars op de site van de vergelijker zijn grote verschuivingen te zien ten opzichte van vorig jaar. Dat komt deels doordat binnen deze top 10 de premies voor autoverzekeringen explosief zijn gestegen. De afgelopen twaalf maanden zijn deze premies gemiddeld ruim 9% gestegen, zo meldde vergelijkingssite Independer.nl al eerder. Allsecur.nl heeft het afgelopen jaar haar premies niet verhoogd en dit heeft, samen met de kwaliteit die de online autoverzekeraar haar klanten biedt, geleid tot deze ‘Beste Keuze Award’. Vergelijk autoverzekeringen en lees ook het onderzoek van onafhankelijk bureau Moneyview naar de beste allrisk autoverzekeringen in 2013.

Beste prijs-kwaliteit autoverzekering

“Voor het derde jaar op rij de ‘Beste Keuze Award’ winnen is een prachtige beloning”, aldus Johan Van Den Neste, Marketingmanager Allsecur. “Allsecur staat qua prijs nooit op de eerste plek bij vergelijkingssites, maar qua prijs-kwaliteitverhouding wel degelijk. Na uitgeroepen te zijn tot ‘Meest Gekozen 2011’ bij Independer, laat deze ‘Beste Keuze’ verkiezing bij Verzekeringssite.nl zien dat een grote groep consumenten steeds vaker kiest voor kwaliteit en Allsecur herkent als dé expert in autoverzekeringen”.

Beste autoverzekering

Niet alleen prijs speelt een grote rol bij de ‘Beste Keuze’ autoverzekering. Kwaliteit en klantbeoordeling spelen ook een belangrijke rol. Dat laatste wordt onafhankelijk onderzocht door het GFK.

5/5 - (1 stemmen)