Ziektekostenverzekeringen vergelijken

Op Alleverzekeringenopeenrij.nl kunt u nu heel eenvoudig zelf offertes en premies opvragen van ziektekostenverzekeringen voor 2015. Premies voor 2016 zijn nog niet bekend, maar u kunt zich wel gratis en vrijblijvend aanmelden voor een premie-alert. U krijgt dan een mail zodra de eerste premies bekend zijn. Uiterlijk 19 november 2015 moeten alle zorgpremies voor 2016 bekend zijn. U kunt vanaf die datum zorgverzekeringen via onderstaande tool vergelijken.


Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat heel eenvoudig. In de linkerkolom kunt u een aantal opties invullen, bijvoorbeeld of u de uw basis ziektekostenverzekering wilt uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering, een tandarstverzekering. Ook kunt u hier aangeven of u brillen of lenzen wilt meeverzekeren in uw ziektekostenverzekering. Als u niets invult, krijgt u een offerte voor een gewone basisverzekering zonder uitbreidingen. Door op de knop ‘Aanvragen’ te klikken, kunt u zelf direct een gratis en vrijblijvende offerte opvragen. Via de knop ‘Meer info’ krijgt u alvast een voorlopige berekening van de nieuwe premie voor uw ziektekostenverzekering in 2015. En via de knop ‘Email resultaten’ kunt u de resultaten naar uzelf mailen, zodat u op een later tijdstip uw ziektekostenverzekering voor 2015 kunt vergelijken en afsluiten.

Let op: Deze tool wordt aangeboden door onze partner DSC Finance en valt geheel buiten de verantwoordelijkheid van AlleVerzekereningenOpEenRij.n.

Deel dit met je vrienden!