Ga naar de inhoud

Ziektekostenverzekeringen vergelijken

Op Alleverzekeringenopeenrij.nl kunt u nu heel eenvoudig zelf offertes en premies opvragen van ziektekostenverzekeringen voor 2021. Ziektekostenverzekeringen vergelijken kan via onderstaande tool.


Ziektekostenverzekeringen vergelijken op eigen risico en aanvullende verzekeringen

Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat heel eenvoudig. Bovenaan kunt u een aantal opties invullen, bijvoorbeeld of u de uw basis ziektekostenverzekering wilt uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering, of een tandartsverzekering. Als u op de knop ‘Basis’ klikt, kunt u ook aangeven of u ziektekostenverzekeringen wilt vergelijken met een standaard eigen risico van 385 euro per jaar of met een hoger eigen risico.

Als u niets invult, krijgt u een overzicht van premies voor een gewone ziektekostenverzekering zonder aanvullende verzekering. Door achter de naam van een zorgverzekeraar op de oranje knop ‘Bekijken’ te klikken, kunt u direct de door u gewenste ziektekostenverzekering afsluiten. U kunt ook klikken op de link ‘meer informatie’. U ziet dat wat de premie per maand en per jaar kost en of u nog korting op uw ziektekostenverzekering krijgt. Door een vinkje te zetten bij het vakje ‘Vergelijk’ kunt u deze ziektekostenverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen die u heeft aangevinkt.

In 2021 zijn de premieverschillen tussen ziektekostenverzekeringen opnieuw groter geworden. Ziektekostenverzekeringen vergelijken en eventueel overstappen naar een goedkopere zorgverzekering loont dus meer dan ooit.

Let op: Deze tool wordt aangeboden door onze partner DSC Finance en valt geheel buiten de verantwoordelijkheid van AlleVerzekereningenOpEenRij.n.

5/5 - (1 stemmen)