Ga naar de inhoud

ANWB beloont veilige rijders extra

De ANWB-autoverzekering gaat veilige rijders met veel schadevrije jaren extra belonen. Zij krijgen tot tien procent korting op hun verworven no-claim-korting.

ANWB no-claim-korting

De ANWB-autoverzekering beloont 40% van haar autoverzekerden extra boven op hun reeds opgebouwde no-claim korting van 80%. Het zijn automobilisten die meer dan twaalf jaar geen autoschade hebben geclaimd.

De beloning van 10% komt in de praktijk neer op een gemiddelde korting van 45 euro. Het leidt niet tot premieverhogingen bij andere ANWB-verzekerden en of verslechtering van de voorwaarden. Vergelijk autoverzekeringen op premies en voorwaarden.

Extra bonus voor schadevrije jaren

De ANWB beschouwt dit als een extra beloning voor schadevrij rijden. Het is de groep mensen die lang schadevrij rijden die de ANWB graag wil belonen en zo ook wil behouden voor de totale groep verzekerden. Dat ANWB- autoverzekering zo ook andere langjarige schadevrije rijders aantrekt heeft ook voor het totaal een gunstige invloed.

Naast de extra korting voor de mensen die langer dan twaalf jaar schadevrij rijden, komt er ook een scherper tarief voor kleine compacte auto’s.

5/5 - (1 stemmen)